Este posibil sa alegi deja meniul de banchet si mancarea si bautura pentru petrecerea de dupa. Daca da, iata cateva cocktail-uri pentru nunti de primavara

Daca nunta ta se apropie si deja alegi meniul de banchet si bauturile pentru after party, s-ar putea sa te intereseze aceasta postare. Cu siguranta ai incorporat deja cateva dintre reusitele sezonului: culorile care sunt in tendinte, cele mai delicate flori… Dar, te-ai gandit deja ce vei servi la petrecerea de sarbatoare?

Aici va lasam o serie de retete de cocktail pentru nunti de primavara . Bauturi bogate si racoritoare cu care va veti impresiona cu siguranta oaspetii. Bauturi exclusive care te vor ajuta sa-ti sarbatoresti nunta cu stil. 

Cocktail-uri pentru nunti de primavara

Capsuni Busuioc Ghimbir Cocktail

Pentru a face acest cocktail veti avea nevoie de: 2 cani de capsuni tocate, 4 frunze de busuioc, vodca, schweppes, zahar si gheata. Daca vrem putem decora cu mai multe capsuni intregi.

Puneti capsunile si busuiocul intr-un blender si amestecati pana la omogenizare. Se toarna intr-un pahar si apoi se adauga vodca, schweppes, gheata pisata si voila. Se decoreaza apoi cu capsuni si zahar pe marginea paharului.

Extract de mere

Gin, ceai de mere, jagermeister. Aduna toate ingredientele si decoreaza cu o mana de flori de hibiscus uscate si viole organice proaspete.

Whisky Smash

Whisky, putina menta, o lamaie, sprite, zahar si gheata pisata. Puneti menta, lamaia si putin zahar intr-un shaker. Se amesteca pana cand zaharul s-a dizolvat si lamaia a eliberat tot sucul. Adaugati whisky si agitati cateva secunde. Apoi adaugati sprite si acoperiti cu gheata pisata.

Negroni clasic

Gin, vermut, campari, portocale si gheata. Turnati gheata intr-un cocktail apoi adaugati gin, vermut si campari si amestecati cu o tija. Se strecoara apoi amestecul intr-un pahar si se decoreaza cu portocala. Negroni este unul dintre cele mai savurate cocktailuri.

Mic dejun in pat

Vermut, suc de lamaie, brancamenta, marmelada de portocale si o lingurita de miere. Pune totul intr-un shaker, se agita si se toarna intr-un pahar cu gheata pisata. Se decoreaza cu coaja de lamaie si menta.

Deliciu floral

Coniac, suc de lamaie, lichior de mure, un albus de ou si flori comestibile. Combinati aceste ingrediente intr-un shaker cu gheata si agitati timp de aproximativ un minut. Apoi strecurati gheata si agitati din nou. Se toarna intr-un pahar si se decoreaza cu flori comestibile.

Margareta hibiscus

Ceai de hibiscus, o lamaie mare, tequila si gheata. Turnati ceaiul, sucul de lamaie si tequila intr-un shaker cu gheata. Apoi se agita totul pentru a se amesteca si se toarna amestecul intr-un pahar. Se decoreaza la final cu o felie de lime. Daca observati ca cocktailul este prea tare, puteti adauga putina apa spumante.

Porumbel mur

Tequila, suc de struguri, suc de lime, lichior de mure si sare. Combinati tequila, sucul de struguri si sucul de lamaie intr-un shaker cu gheata. Se agita pentru a raci bautura, apoi se strecoara ingredientele intr-un pahar cu gheata pisata. Se adauga lichiorul de mure si se orneaza cu mure si flori comestibile. Bucura de ea!

Spirit

Vodca, lichior de pepene galben, menta, suc de lamaie proaspat stors, suc de ananas si o crenguta de menta pentru decorare. Pune frunzele de menta si votca intr-un shaker, adauga gheata si ingredientele ramase. Apoi se strecoara si se toarna bautura intr-un pahar de cocktail. Puteti decora cu o crenguta de menta proaspata.